Het Fijne Kerst Doeboek

Ontwerp: Studio Schreeuwwitje

November 2020
Inmiddels zijn wij 8 maanden verder en helaas is de situatie in Nederland amper veranderd. Corona houdt ons nog altijd in zijn greep. Bewoners van verpleeghuizen mogen weer wat bezoek ontvangen, maar nog altijd mondjesmaat. Ook staan de dagbesteding en andere seniorenclubs nog immer op een laag pitje of vinden nog helemaal geen doorgang. En nu komt kerst er aan. Om deze tijd iets op te fleuren, is er Het Fijne Kerst doeboek.

In april boden Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers een doeboekje aan, speciaal gemaakt voor senioren. Door de kerst die eraan komt waarbij het aantal bezoekers nog immer laag is, besloten deze twee bedrijven ook voor deze tijd een doeboekje te maken. Helemaal in kerstsfeer. Zo hopen zij toch wat licht te brengen bij (eenzame) senioren en ouderen. Het boekje staat wederom vol met puzzels, raadsels, kwissen en knutsels. En we hebben hem vier pagina’s dikker gemaakt, zodat bewoners en cliënten van verpleeghuizen én senioren thuis er nog langer plezier aan beleven.

Specificaties

Hieronder vindt u specificaties van het nieuwe senioren Kerst doeboekje.

  • Cover 170 grams mc – glanzend / 200 grams (bij 500 exemplaren)
  • Binnenwerk 120 grams Hvo – goed schrijfbaar / 170 grams (bij 500 exemplaren)
  • 28 pagina’s
  • Full color
  • Geniet gebrocheerd
  • A4 formaat
  • Lettergrootte 14 punten

Voorbeeldpagina’s

Bestellen

Ga naar de winkel en kies hoeveel boekjes* u wilt bestellen. De bezorging zit bij de prijs in. Wilt u een afwijkend aantal* bestellen, mail dan naar info@kneuts.nl. Dan sturen wij u een offerte. Wilt u een pakket boekjes op factuur bestellen, dat kan ook. Zet dit in uw bestelling erbij; dit kunt u noteren onder het kopje ‘Extra informatie’, waar u ‘Bestelnotities (Optioneel)’ ziet staan met daaronder een invulveld.

1 boekje bestellen?

Bestelt u 1 boekje, dan kunt u het boekje ook komen ophalen in Ter Aar of Alphen aan den Rijn, dit levert u € 3,95 korting op. Maak in dat geval € 10,- over in plaats van € 13,95 of betaal contant, aan de deur € 10,-.