Home » Het Fijne Kerst Doeboek

Het Fijne Kerst Doeboek

Ontwerp: Studio Schreeuwwitje

Oktober 2021
Kerstmis lijkt nog heel ver weg. Maar als je bekijkt dat het nog slechts twee maanden duurt, is het zo weer zover. Hopelijk kunnen we elkaar de komende kerstdagen weer volop bezoeken, samen aanschuiven aan de kerstdis en genieten van elkaars gezelschap.

Maar Kerstmis duurt twee dagen (en kent ook nog een kerstavond). Er zijn dus nog genoeg momenten om even lekker relaxed wat puzzels te gaan zitten maken of wat te knutselen. Of om een alcoholvrije glühwein te maken of een ander lekker hapje. Daarom is er Het Fijne Kerst doeboek.

Het doeboekje is helemaal in kerstsfeer. Zo hopen wij licht te brengen bij (eenzame) senioren en ouderen en de stille momentjes te vullen. Het boekje staat vol met puzzels, raadsels, kwissen en knutsels. Om heel wat uurtjes vermaak te hebben.

Specificaties

Hieronder vindt u specificaties van het nieuwe senioren Kerst doeboekje.

  • Cover 170 grams mc – glanzend / 200 grams (bij 500 exemplaren)
  • Binnenwerk 120 grams Hvo – goed schrijfbaar / 170 grams (bij 500 exemplaren)
  • 28 pagina’s
  • Full color
  • Geniet gebrocheerd
  • A4 formaat
  • Lettergrootte 14 punten

Voorbeeldpagina’s

Bestellen

Ga naar de winkel en kies hoeveel boekjes u wilt bestellen. De bezorging zit bij de prijs in. Wilt u een afwijkend aantal bestellen, mail dan naar info@kneuts.nl. Dan sturen wij u een offerte. Wilt u een pakket boekjes op factuur bestellen, dat kan ook. Zet dit in uw bestelling erbij; dit kunt u noteren onder het kopje ‘Extra informatie’, waar u ‘Bestelnotities (Optioneel)’ ziet staan met daaronder een invulveld.

1 boekje bestellen?

Bestelt u 1 boekje, dan kunt u het boekje ook komen ophalen in Ter Aar of Alphen aan den Rijn, dit levert u een leuke korting op. Maak in dat geval €9 over in plaats van €11,90 of betaal contant, aan de deur €9.