Home » Het Terug in de Tijd tot Nu doeboek voor senioren

Het Terug in de Tijd tot Nu doeboek voor senioren

14 april 2020
Eske Beumkes van Studio Schreeuwwitje en Anke Steffers van Textburo Steffers hebben Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek gemaakt. Wij begrijpen namelijk dat het voor sommige senioren een opgave is om de dagen met leuke dingen te vullen. Zeker op dit moment door de beperkende corona-maatregelen.

‘Het Terug in de Tijd tot Nu Doe boek’ staat vol puzzels, kwissen, raadsels, kleuropdrachten en spelletjes. Met het doeboek hopen wij de senioren in onze samenleving enig vermaak te bieden. Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboek is vooral ontwikkeld voor senioren in verzorgingshuizen en cliënten van zorgorganisaties. Door rekening te houden met hun weemoed naar het verleden zullen zij veel van de nostalgische puzzels en spelletjes herkennen. Vanzelfsprekend zullen ook senioren thuis zich herkennen in veel van de spellen.

Bekijk enkele pagina’s

Om u een beeld te geven van het boek, kun je op deze link hieronder klikken. Dan worden 5 pagina’s (in lage resolutie) getoond.

Bestellen

Het Terug in de Tijd tot Nu Doeboekje is allen te bestellen in boekvorm. Bestellen kan wel al vanaf 1 exemplaar. Hoe meer exemplaren u bestelt, hoe hoger uw korting wordt. Bestel het doeboek via de Winkel.

Boven de 100 exemplaren kunt u ervoor kiezen uw logo op de cover én een persoonlijke boodschap op de achterzijde van het boekje te laten zetten. Dit doen wij gratis voor u.