Home » Het Vrolijk Voorjaar Doeboek

Het Vrolijk Voorjaar Doeboek

Veel senioren hebben inmiddels hun eerste prik gekregen. Het bezoekersaantal kan daardoor spoedig wat omhoog, maar de coronamaatregelen zullen voorlopig nog wel blijven gelden met als belangrijkste advies #blijfthuis.

Daarom is, zeker voor senioren, een stukje afleiding voorlopig nog wel welkom. Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers hebben zich daarom opnieuw geworpen op een doeboekje voor senioren: Het Vrolijk Voorjaar doeboek. Weer vol puzzels, spelletjes, kwissen en ander vermaak in een fris voorjaarsjasje.

Door senioren zelf te bestellen, leuk als cadeau voor uw moeder of vader of wellicht aan die vriendelijke buurvrouw. Maar u kunt ook een grotere bestelling doen.

Zorgorganisaties

Want het doeboekje is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen aan bewoners van zorginstellingen en -organisaties. Om ze dat kleine lichtpuntje te geven en wellicht wat aangenaam tijdverdrijf. Nu komt Pasen met rasse schreden dichtbij. Maar als u rekening houdt met iets meer dan een week tussen uw bestelling en de levering is het boekje zeker nog wel voor Pasen (4 april) te overhandigen aan uw bewoners en cliënten.

Personaliseren
Bij een bestelling van 100 boekjes of meer kunnen wij de boekjes voorzien van het logo van de instelling / organisatie op de voorpagina én er is de mogelijkheid om op de achterkant een persoonlijke, bemoedigende tekst te zetten. Organisaties die gebruik willen maken van deze extra gratis service, kunnen dit in hun bestelling aangeven. Houd er in dat geval rekening mee dat het, nadat u het logo en de persoonlijke tekst hebt aangeleverd, nog ongeveer anderhalve week duurt voor u uw boekjes bezorgd krijgt.

Prijzen en specificaties

Hieronder de prijzen en de specificaties van Het Vrolijk Voorjaar doeboekje voor senioren.

Prijzen
10 boekjes – € 83*
25 boekjes – € 154*
50 boekjes – € 289*
100 boekjes – € 539*
500 boekjes – € 2250*
*exclusief 9% BTW

Specificaties
– Cover 170 grams mc – glanzend / 200 grams (bij 500 exemplaren of meer)
– Binnenwerk 120 grams Hvo – goed schrijfbaar / 170 grams (bij 500 exemplaren of meer)
– 28 pagina’s
– Full color
– Geniet gebrocheerd
– A4 formaat
– Lettergrootte 14 punten

Voorbeeldpagina’s

Bestellen

Ga naar de winkel (hier zijn de prijzen inclusief BTW weergegeven) en kies hoeveel boekjes u wilt bestellen. Wilt u een afwijkend aantal bestellen, mail dan naar info@kneuts.nl. Dan sturen wij u een offerte op maat. Wilt u een pakket boekjes op factuur bestellen, zet dit dan in uw bestelling erbij; dit kunt u noteren onder ‘Extra informatie‘ waar u ‘Bestelnotities (Optioneel)‘ ziet staan met daaronder een invulveld.

1 boekje bestellen?

Bestelt u 1 boekje, dan kunt u het boekje ook ophalen in Ter Aar of Alphen aan den Rijn, dit levert u € 3,95 korting op. Maak in dat geval € 10 over in plaats van € 13,95 of betaal contant aan de deur € 10.