Nodig?
– 2 (vlees)tomaten of een flinke hand cherrytomaatjes
– ong 80 gram (geraspte) kaas
– ong 8 blaadjes van de maggiplant (als je deze plant niet hebt, volstaat maggi)
– scheutje olie
– 2 tot 3 boterhammen

Hoe?
Knip de blaadjes van de maggiplant (als je deze in de tuin hebt staan) en knip ze in fijne stukjes.
Snijd de tomaten in grove stukjes.
Als je een blok kaas gebruikt, schaaf of rasp dit dan tot kleinere stukjes.
Verhit een koekenpan of hapjespan op hoog vuur en doe het scheutje olie erin.
Doe de gesneden tomaat in de pan. Laat op hoog vuur goed zacht worden.
Voeg de kaas toe en roer even goed door elkaar. Doe ook direct de maggiplantblaadjes erbij (evt. houd je er een paar achter de hand ter decoratie). Gebruik je druppels maggi, wacht nog even met toevoegen.
Het tomatenkaasmengsel schep je op de boterhammen. Gebruik je gewone maggi, druppel wat op het mengsel.