Home » Nieuws

Nieuws

Het Vrolijk Voorjaar doeboek

Veel senioren hebben inmiddels hun eerste prik gekregen. Het bezoekersaantal kan daardoor spoedig wat omhoog, maar de coronamaatregelen blijven voorlopig nog wel gelden met als belangrijkste advies #blijfthuis. Daarom is, zeker voor senioren, een stukje afleiding voorlopig nog wel welkom. Studio Schreeuwwitje en Textburo Steffers hebben zich daarom opnieuw geworpen op een doeboekje voor senioren: Het Vrolijk Voorjaar doeboek. Weer vol puzzels, spelletjes, kwissen en ander vermaak in een fris voorjaarsjasje.

Meer info

Het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek nu met korting

Oplopende besmettingen, ziekenhuizen die langzaamaan vollopen; het kabinet en crisis management team zag geen andere oplossing dan flinke maatregelen invoeren. Kinderen weer thuis, volop thuiswerken, thuis blijven, alles is #Blijfthuis. Het #Blijfthuis anti-verveling hulpboek is dus weer volledig actueel. Om je #Blijfthuis vermaak te geven, bieden wij ons e-boek (24 pagina’s in kleur) tijdelijk aan voor maar € 3,99. Bestel hem snel in onze Kneuts-winkel. (ook te koop als gekleurde printversie voor € 6,99 en als gedrukt boekje voor € 13,99)

Het Fijne Kerst Doeboek

Kerstmis komt er aan. Om deze toch wel erg donkere tijd iets op te fleuren, is er Het Fijne Kerst doeboek. Speciaal voor senioren in verzorgingshuizen en cliënten van zorginstellingen. Maar eigenlijk leuk voor iedereen.

Meer info