Home » Speur- en/of wandeltocht Bodegraven

Speur- en/of wandeltocht Bodegraven

Al in de Romeinse tijd was Bodegraven bewoond. De Romeinse grens de Limes liep door deze plaats. Heel wat jaren marcheerden hier dus Romeinse soldaten. Het pas aangelegde Limespark ligt op slechts een paar honderd meter van deze Limes. Maar Bodegraven biedt veel meer. Groen, water en historische gebouwen.

Deze route is opgesplitst in 2 delen. Een speurdeel én een wandeling. In het speurdeel moeten vragen beantwoord worden die de weg wijzen, maar ook opdrachten gedaan worden en locaties van foto’s gevonden worden. Lukt het daarnaast de vragen te beantwoorden, dan vind je ook nog eens het puzzelwoord. De wandeling gaat naar en door het Limespark. Dit is een uitgeschreven route en kan toegevoegd, maar evengoed weggelaten worden.

De afstand van de speurtocht is iets meer dan 4 km en duurt zo’n 1,5 uur om te volbrengen. De wandeling is 5,7 km en is in een ruime 1,5 uur te lopen. Kosten: €2,95. Je ontvangt, na betaling van jouw bestelling, het e-boek in je mail. Of bestel de gekleurde printversie voor €7,50. Deze sturen wij toe via de post (ongeveer 3 werkdagen). Bij het afhalen van de printversie in Ter Aar krijg je €2,- korting.